Na ostatniej zbiórce było mówione o forum ze rzadko tam zaglądamy i wyszło tak ze nikt na nie niezaglądania wiec chciałbym każdy raz na dwa tygodnie zostawił swój wpis ze zaglądał na forum(nie jest konieczne zamieszczania czegoś wystarczy tylko popatrzeć co ktoś napisał itp.). A i przydało by się zęby zaglądać na forum chociaż dwa razy w tygodniu. Myślę ze to by wyglądało tak żeby każdy napisał sobie tak:
Mamy miesiąc styczeń czyli:( wizyty będą liczone w tygodniach, tak jak napisałem żeby zajrzeć chociaż dwa razy w tygodniu)
1. 10-16.01 = Byłem x2
2. 17-23.01 = .........
Zachęcam tez do wrzucania rożnych ciekawostek możemy dzielić się swoimi zainteresowaniami i innymi rzeczami. Myślę ze radzie drożyny spodoba się mój pomysł i zostanie zaakceptowany dobrze. W pełni będę opiekował się tym działem A sugeruje żeby założyć dział o tytule DuPeReLe tam mogli byśmy rozmawiać o czym kol wiek . Chce żeby coś działo się na tym forum po to zostało stworzone:D Buziaki xD
Najpierw drużyna i jej członkowie oraz działalność a potem martwmy się o forum i blog. Nasze wirtualne inicjatywy nie stanowią priorytetu w życiu drużyny. Jest tyle przedsięwzięć i akcji do zrealizowania, że przyda się każda para rąk. Jeśli komuś zależy niech rozwija się wirtualnie, ja w pierwszej kolejności wolę zadbać o działania stricte namacalne xD