Cze¶æ! Doszli¶my razem z cebul±, twisterem i dh. Komendantem do wniosQ, ¿e Equilibrium powinno[?] mieæ w³asny rajd, który odbywa³ siê co roku jak np. Arsena³ ;D
I tutaj mam pomys³, ¿eby rajd by³ zwi±zany z pewnym cz³onkiem dru¿yny, co pozwoli unikn±æ nudy i rutyny[?].
Mam na my¶li np. Rajd cebuli xD, Rajd wikipedii, Rajd twistera etc.
hmm dobry pomysl ale nazwy rajdow powinny nie laczyc sie z czlonkami druzyny, gdyz moze to prowadzic do konfliktow poniewaz kazdy chcialby miec wlasny rajd.
Ostatnio edytowany przez Damian908 (2009-10-23 09:57:56)
Zastêpowa wêdrowników
EEEee tam ju¿ nie róbmy z siebie takih marnych egoistów;P Ja tam jestem za Tym pomys³em.. rajd np; Cebuli.. extra reklama;)
reklama reklam± xD co wy na to ¿e taki rajd odbywa³ by siê przez 3 - 4 dni gdzie za jeden dzieñ odpowiedzialne by³y by 2 osoby, a w nastepny dzieñ kolejne dwie w ten sposób ka¿dy dzieñ by³ by inny, wyj±tkowy, niepojêty itp. xD
nawet je¶li ferie czy wakacje, tio bedzie szansa d³u¿ej pobyæ z lud¼mi, po co maj± przyje¿dzaæ w pi±tek na 18.00 i odje¿dzaæ przed 14 w niedzielê;p
Rajd – jedno- lub kilkudniowa wycieczka harcerska polegaj±ca na wêdrówce po³±czonej ze zwiedzaniem i wykonywaniem ró¿nych zadañ.
Obóz harcerski – kilkutygodniowy wyjazd wakacyjny harcerzy, tradycyjnie do lasu pod namioty.
Po za tym zachêcam druha do przeczytania rozporz±dzenia ministra w sprawie organizowania czasu wolnego dzieci i m³odzie¿y oraz rozporz±dzenia i ucha³y GK
niestety ale system Gk wymaga³by od mnie przeczytania oko³o 1000 stron aby znale¼æ ta odpowiednia informacjê ( opcja szukaj nie dzia³a). A wujek google traci g³owe jka mu wykakuje z rozporzadzeniami ministrów.
Ostatnio edytowany przez badzej (2009-10-29 20:37:39)
I tu masz ca³kowit± racjê, opcja szukaj na www.zhp.pl przesta³a funkcjonowaæ jak nale¿y, dlatego wymaga rêcznego oszukiwania informacji
Zastêpowa wêdrowników
Zbiórki Zastêpu Wêdrowniczego i lekcje gry na gitarze odbywaæ siê bêd± co dwa tygodnie. Dzi¶ (22.11.) nie ma zajêæ! Musia³am tak to zrobiæ, gdy¿ jest bardzo ma³a frekwencja na zbiórkach a ostatnio nikt nie przyszed³.
Pozdrawiam !