Zastêpowa wêdrowników
Odwalacie;P
Zastêpowa wêdrowników
Je¶li chcecie sobie co¶ wyja¶niæ... to spotkajcie siê i na spokojnie pogadajcie.. je¶li tego nie da siê zrobiæ.. wyja¶niajcie to jak chcecie.. ale zostawcie Forum! Bo inni to czytaj±... a wchodz±c tu chcemy siê czego¶ dowiedzieæ a propo dru¿yny itp... a nie szczegó³ów waszych realcji...
Dru¿ynowy to wódz dla Gromady...
A my jeste¶my ju¿ o wiele starsi!!!!... i powinni¶my szanowaæ siebie... a przede wszystkim Dru¿ynowego. Bez wzglêdu jaki On jest... jaki jest obojêtnie który cz³onek naszej dru¿yny... Internet nie jest od takich rzeczy.
Nie komentujcie tego co napisa³am... tylko zastanówcie siê nad swoim postêpowaniem.
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez SylwiaAnastazja (2009-09-21 20:28:57)
Zastêpowa wêdrowników
Ka¿dy kto kiedykolwiek... za³o¿y choæ raz granatowy sznur... pozna smak i wiêkszych problemów... ale nie jeste¶my sami... mamy siebie... DRU¯YNÊ! (Bynajmniej mam tak± nadziejê)
Ostatnio edytowany przez SylwiaAnastazja (2009-09-21 20:32:03)
Wszak sk³adali¶my przyrzeczenie harcerskie daj±c dowód na to jakimi chcemy byæ lud¼mi. Prawo Harcerskie, Kodeks Wêdrowniczy i Instruktorski to nasze drogowskazy jak powinni¶my dzia³aæ.
Konstytucja czy inne regulaminy maj± na celu utrzymywaæ nasze niepo¿±dane my¶li i emocje na wodzy.
Zaakcentuje to aforyzmem: "Wymagajcie od siebie wiêcej,ni¿ inni od was wymagaj±"
Zastêpowa wêdrowników
Dok³adnie;P
Ten cytat leci..." Wymagajcie od siebie nawet wtedy, gdy inni od was nie wymagaj± ..."... bynajmniej tak to pamiêtam..
Ostatnio edytowany przez SylwiaAnastazja (2009-09-22 13:31:40)
ja wiem druhno, bo ten cytat, który przytoczy³a¶ prawid³owo wypowiedzia³ Jan Pawe³ II, ja przytoczy³em troche zmodyfikowany przez mojego wyk³adowcê z psychologii, taki bardziej mobilizuj±cy do pracy:)
eliyah napisał:
badzej napisał:
Powiem tyle c e b u l a ¿ycze mi³ej sobotniej zbiórki.
w sobotê nie ma zbiórki. tyle ode mnie.
Zawsze mamy zbiorki w sobote:p a s³owo "sobota" nie okrasla ktor±
A jezeli chodzi o pisanie o tym na forum ja tylko dalem do zrozumienia ze pogadamy na zbiorce to Druhu rzuca jakies dziwne "pograzajace" posty wiec czemu ja mam nie brac z niego przyk³adu i mu nie odpowiedziec.