Cześć! Doszliśmy razem z cebulą, twisterem i dh. Komendantem do wniosQ, że Equilibrium powinno[?] mieć własny rajd, który odbywał się co roku jak np. Arsenał ;D
I tutaj mam pomysł, żeby rajd był związany z pewnym członkiem drużyny, co pozwoli uniknąć nudy i rutyny[?].
Mam na myśli np. Rajd cebuli xD, Rajd wikipedii, Rajd twistera etc.
hmm dobry pomysl ale nazwy rajdow powinny nie laczyc sie z czlonkami druzyny, gdyz moze to prowadzic do konfliktow poniewaz kazdy chcialby miec wlasny rajd.
Ostatnio edytowany przez Damian908 (2009-10-23 09:57:56)
Zastępowa wędrowników
EEEee tam już nie róbmy z siebie takih marnych egoistów;P Ja tam jestem za Tym pomysłem.. rajd np; Cebuli.. extra reklama;)
reklama reklamą xD co wy na to że taki rajd odbywał by się przez 3 - 4 dni gdzie za jeden dzień odpowiedzialne były by 2 osoby, a w nastepny dzień kolejne dwie w ten sposób każdy dzień był by inny, wyjątkowy, niepojęty itp. xD
nawet jeśli ferie czy wakacje, tio bedzie szansa dłużej pobyć z ludźmi, po co mają przyjeżdzać w piątek na 18.00 i odjeżdzać przed 14 w niedzielę;p
Rajd – jedno- lub kilkudniowa wycieczka harcerska polegająca na wędrówce połączonej ze zwiedzaniem i wykonywaniem różnych zadań.
Obóz harcerski – kilkutygodniowy wyjazd wakacyjny harcerzy, tradycyjnie do lasu pod namioty.
Po za tym zachęcam druha do przeczytania rozporządzenia ministra w sprawie organizowania czasu wolnego dzieci i młodzieży oraz rozporządzenia i uchały GK
niestety ale system Gk wymagałby od mnie przeczytania około 1000 stron aby znaleźć ta odpowiednia informację ( opcja szukaj nie działa). A wujek google traci głowe jka mu wykakuje z rozporzadzeniami ministrów.
Ostatnio edytowany przez badzej (2009-10-29 20:37:39)
I tu masz całkowitą rację, opcja szukaj na www.zhp.pl przestała funkcjonować jak należy, dlatego wymaga ręcznego oszukiwania informacji
Zastępowa wędrowników
Zbiórki Zastępu Wędrowniczego i lekcje gry na gitarze odbywać się będą co dwa tygodnie. Dziś (22.11.) nie ma zajęć! Musiałam tak to zrobić, gdyż jest bardzo mała frekwencja na zbiórkach a ostatnio nikt nie przyszedł.
Pozdrawiam !